Cookie information

Kija-Design bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på webshoppen. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies som beskrevet i vores cookiepolitik og persondatapolitik.

E-mærket webshop
Gratis fragt i DK over Leveringstid 1-3 hverdage
14 dages returret
5 stjerner på Trustpilot
0DKK
Søg produkter
 
Produkter
Vilkår

Handelsbetingelser

(Senest opdateret 2021.07.24)

Generel information

Webshoppen kija-design.dk er ejet af
Kija-Design ApS, Niels Finsensvej 7, 7100 Vejle
CVR: 39681064
Telefon: +45 5050 9500
Mail: info@kija-design.dk

1. Sikker handel hos kija-design.dk
Du kan trygt handle i Kija-Designs webshop. Kija-Design anvender en godkendt betalings-gateway, der sørger for, at din betalingsordre sendes krypteret til godkendt betalingsudbyder. Det er derfor sikkert at betale med betalingskort hos Kija-Design.

1.1  Kija-design.dk er godkendt af E-mærket, som giver dig adgang til gratis juridisk vejledning og køberbeskyttelse.

2. Priser
Priser på kija-design.dk vises i DKK.
Bemærk: Kija-Design opkræver IKKE 25% moms ved levering af varer til lande udenfor EU. Nogle lande opkræver afgifter og told i modtagerlandet, hvorfor vi anbefaler, at du undersøger gældende regler, inden du handler hos os.

3. Fragt
3.1 Levering i Danmark
Afhentning i  GLS pakkeshop: GRATIS ved køb over 399 kr. ellers 32 kr.
Levering med GLS til erhverv: 39 kr.
Levering med GLS til privatadresse: 52 kr.
Afhentning hos Kija-Design hverdage mandag-torsdag kl. 11:00-16:00 og fredag kl. 11:00-15:00: GRATIS

3.2 Levering til andre lande
Sverige: 99 kr.
Grønland med skib: 269 kr.
Grønland med fly: kontakt Kija-Designs kundeservice for oplysning af merpris
Færøerne med skib: 269 kr.
Færøerne med fly: kontakt Kija-Designs kundeservice for oplysning af merpris

4. Ordrebekræftelse
Du modtager en ordrebekræftelse fra Kija-Design, når der er indgået en købsaftale. Udebliver denne, kan det skyldes, at der er fejl i den indtastede mailadresse, eller at mailen er sorteret fra som spam.

5. Betaling
Du kan vælge mellem 3 forskellige betalingsformer:

5.1 Betalingskort
Du kan anvende Dankort, Visa/Dankort, Visa Elektron, Maestro, MasterCard, JCB og American Express. Beløbet hæves først på dit betalingskort, når pakken afsendes fra Kija-Design.

5.2 ViaBill - afbetaling for kunder i Danmark
Bemærk at aftalen om betaling gennem ViaBill bortfalder, såfremt du benytter dig af din fortrydelsesret i henhold til Lov om Forbrugeraftaler. Læs mere på kija-design.dk/viabill >>

5.3 EAN-faktura - elektronisk fakturering til offentlige institutioner i Danmark
Betaling via EAN kan kun foretages af offentlige institutioner i Danmark, som har et gyldigt EAN-nummer. Levering kan kun ske til institutionens adresse.

6. Levering
Modtager vi din ordre inden kl. 14:00 på en hverdag, afsender vi normalt din ordre samme dag. Er en vare i restordre eller udsolgt, får du besked pr. mail.

6.1  Du har mulighed for at få sendt ordren til en anden leveringsadresse - tilføj flueben i feltet "Jeg ønsker en anden leveringsadresse" og udfyld felterne.

6.2  Har du valgt leveringsformen "Hent hos Kija-Design i Vejle" skal ordren være afhentet senest 10 hverdage efter ordreafgivelsen. Er ordren ikke afhentet indenfor denne tidsfrist, vil den blive annulleret.

6.3  Ved uafhentet eller nægtet modtagelse af en ordre fratrækker Kija-Design omkostningerne vedr. håndtering og fragt.

6.3  Risikoen for varer købt hos Kija-Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

7. Modtagelse af pakke beskadiget under transport
Modtager du en pakke, der har synlige tegn på skader, skal du straks gøre indsigelse mod pakkens tilstand til transportfirmaet. Dvs. at du skal kvittere for modtagelsen med teksten "Modtaget med forbehold for indholdets tilstand, da pakken viser tegn på beskadigelse". Pakken kan evt. åbnes i overværelse af transportfirmaet. Tag et billede af pakken inden den åbnes, som senere kan bruges som dokumentation. Du har også mulighed for at nægte modtagelse af den beskadigede pakke, hvorefter transportfirmaet vil returnere den til Kija-Design. Kontakt venligst Kija-Designs kundeservice hurtigst muligt.

8. Fortrydelsesret
Kija-Design yder 14 dages fortrydelsesret. For at fortryde et køb skal følgende være opfyldt:

8.1  Du skal inden 14 dage efter modtagelsen af ordren meddele Kija-Design, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Vi anbefaler, at du fremsender formularen "Standardfortrydelsesformular" elektronisk til info@kija-design.dk eller som brev. Du vil efterfølgende modtage en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget din meddelelse. Varen skal returneres senest 14 dage efter, at du har fremsendt meddelelse om din brug af fortrydelsesretten.

8.2  Er varen brugt, så gensalgsværdien er formindsket, vil du kun få tilbagebetalt værdien af den brugte vare. Originalemballagen udgør ofte en væsentlig del af varens værdi. Mangler emballagen eller er den beskadiget, kan det reducere varens værdi væsentlig eller helt. Værdien af den returnerede vare vil blive tilbagebetalt på samme måde, som du brugte ved købet af varen.

8.3  Bemærk at fortrydelsesretten IKKE kan gøres gældende ved blot at nægte at modtage pakken eller ved at undlade at afhente den uden samtidig at give Kija-Design tydelig meddelelse om dette.

8.4  Returvarer sendes til Kija-design, Niels Finsensvej 7, DK-7100 Vejle og modtages kun i åbningstiden. Fakturakopi skal vedlægges i pakken. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returneringen, og pakken skal fremsendes med omdeling. Pakker der bliver sendt til Kija-Design uden omdeling, vil IKKE blive afhentet, og returneres til dig, når liggefristen i pakkeshoppen/posthuset er udløbet.

8.5  Du har mulighed for at sende en eller flere varer retur selvom de er købt i en ordre. Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Returnerer du hele ordren, vil du få refunderet et fragtbeløb svarende til vores billigste fragtpris.

8.6  Vi anbefaler, at du pakker varen forsvarligt ind, da du er ansvarlig for eventuelle skader, som opstår under transporten. Vi anbefaler også, at du sender varen retur på en måde, så du har et bevis for afsendelsen.

8.7  Fortrydelsesretten gælder ikke specialfremstillede varer eller varer, der er specielt hjemtaget efter ønske fra dig som køber.

8.8  Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

9. Reklamation
Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Hvis du opdager en fejl eller mangel, skal du straks rette henvendelse til Kija-Designs kundeservice. For at gøre reklamationen gældende er det en forudsætning, at fejlen/manglen/slidtagen ikke er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse eller betjening, ringe vedligeholdelse eller anden skadevoldende adfærd. Er din reklamation berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Der SKAL foreligge en forudgående aftale vedr. returnering af varen. Ønsker Kija-Design varen retur, fremsendes en returpakkelabel til dig, som du skal bruge ved returneringen..Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

10. Erhvervskøb / B2B
10.1  Reklamation fra købers side skal, for at være rettidig, ske skriftligt senest 7 dage efter varens modtagelse.
10.2  Returnering af varer accepteres kun efter forudgående skriftlig aftale.

11. Oplysning om klagemuligheder
Ønsker du at klage over en vare, som du har købt hos Kija-Design, bedes du rette henvendelse til Kija-Designs kundeservice pr. telefon eller mail, så vi sammen kan finde en god løsning.
Såfremt løsningen ikke er tilfredsstillende for dig, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.naevneneshus.dk


EU-Kommissionens online klageportal kan anvendes ved indgivelse af en klage. Det er relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark. Klagen indgives her: ec.europa.eu.
Ved indgivelse af en klage skal du angive Kija-Designs mailadresse: mail@kija-design.dk.


12. Cookies
Når du benytter webshoppen kija-design.dk accepterer du, at webshoppen bruger cookies. Læs mere herom på kija-design.dk/cookies.

13. Personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Læs mere herom på kija-design.dk/persondatapolitik, som fortæller om, hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med din ordre og din brug af kija-design.dk.

14. Copyright
Rettighederne til alle billeder og tekster på kija-design.dk tilhører Kija-Design i henhold til lov om ophavsret. Det er derfor IKKE tilladt at kopiere, printe eller på anden måde anvende disse. Overtrædelse vil medføre retsforfølgning.
-----

 

Persondatapolitik

(senest opdateret 2021.07.24)
Hos kija-design.dk respekterer vi beskyttelsen af dit privatliv på internettet. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Du giver dit samtykke ved at handle i webshoppen kija-design.dk.

kija-design.dk ejes af
Kija-Design ApS
Niels Finsensvej 7
7100 Vejle
CVR: 39681064
Telefon: +45 5050 9500
Mail: info@kija-design.dk

Hvilke oplysninger registrerer vi om dit besøg
Når du bestiller varer, sender mails eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og behandler vi nogle personlige oplysninger om dig. Det drejer sig typisk om:
-          Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
-          IP-adressen på den PC/enhed, du har læst siden fra
-          Din geografiske placering, da du besøgte vores webshop
-          Hvilke sider, du har besøgt på hjemmesiden
-          Dine betalingsoplysninger i forbindelse med køb fra hjemmesiden (se nedenfor under Betalinger)

Sikkerhed for dig
Vi anvender en række tekniske og organisatoriske tiltag, der sikrer dig imod, at dine oplysninger, som ikke er nødvendige for at gennemføre dit køb eller tilmelding til vores nyhedsbrev, bliver videregivet til tredjemand. Vi gør alt for at forebygge, at dine data på ulovlig vis bliver offentliggjort, eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilsvarende beskyttelse.

Vi anvender kun underleverandører, der lever op til persondataforordningen, og hvor vi har indgået en dataleverandøraftale, der lever op til alle persondataforordningens krav. Vi videresælger ikke dine personlige oplysninger, hverken til samarbejdspartnere eller tredjemand.

Enkelte af disse underleverandører, f.eks. Google Analytics v/Google LLC, MailChimp og Facebook Inc. er etableret i USA. Overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Vi bruger dine oplysninger til følgende formål
Købt varer i webshoppen: Vi lagrer informationerne om dit køb, dine kontaktinformationer, herunder navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og IP-adresse. Oplysningerne lagres udelukkende hos samarbejdspartnere, der overholder Persondataforordningen. Oplysninger om dit navn, adresse, mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Har besøgt hjemmesiden: Her anvendes oplysningerne til at identificere dig, følge dine klik på siden og forbedre din brugeroplevelse med siden. Disse oplysninger gemmes hos vores samarbejdspartner Google Analytics.

Har tilmeldt dig vores nyhedsbrev: Her gemmes din mailadresse og dit navn, så vi kan sende personliggjorte mails til dig. Vi anvender MailChimp til at udsende vores nyhedsbreve.

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger: Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med Persondataforordningen og Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt vores generelle forretningsbetingelser og cookiepolitik. Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og forbruger. Vi beder dig ikke om flere oplysninger, end vi har brug for og videresælger eller indhenter ikke data på vegne af andre.

Betalinger
Betaling kan ske med betalingskort, ViaBill eller EAN-faktura.

Når du gennemfører betalinger med betalingskort på kija-design.dk er det vores samarbejdspartner OnPay, som du afleverer dine kortoplysninger til. OnPay er godkendt efter PCI (Payment Card Industri – Data Security Standard). Kija-design.dk har således ikke adgang til dine kortoplysninger. Brug af betalingsmodulet er derfor alene en sag mellem dig og OnPay, selvom det sker, mens du benytter kija-design.dk.

Vælger du betaling med ViaBill viderestilles du til ViaBill, som du afgiver dine betalingsoplysninger til. Brug af betalingsmodulet er derfor alene en sag mellem dig og ViaBill, selvom det sker, mens du benytter kija-design.dk

Vælger du betaling med EAN-faktura videregiver vi EAN, navn, adresse og kontaktperson til Nemhandel Fakturablanketten v/Erhvervsstyrelsen. Oplysningerne opbevares kun i få sekunder hos Erhvervsstyrelsen, hvorefter de slettes.

Samtykke
Ved tilmelding til at modtage vores nyhedsbrev giver du samtykke til, at vi anvender dine personlige oplysninger i h.t. den fremsendte samtykkeerklæring.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Sikkerhedsbrud
Vi tager sikkerhedsbrud meget alvorligt. Ved mistanke om brud på datasikkerheden iværksættes en række initiativer, der skal sikre dine data bedst muligt.

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger
Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere, end det er tilladt i henhold til lovgivningen på området. Så snart oplysningerne ikke er relevante for os længere, eller har nået tidsbegrænsningen for opbevaring, bliver de pågældende personlige oplysninger om dig slettet fra vores systemer.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til at sende dig nyhedsbreve trækkes tilbage. Alle nyhedsbreve indeholder mulighed for afmelding.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig
Den dataansvarlige for kija-design.dk er Kija-Design.

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har vi også pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også få slettet dine persondata, hvis de bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Ønsker du at anmode om indsigt i, gøre indsigelse imod, få rettet eller slettet dine personlige oplysninger i vores egne og de tredjepartssystemer vi anvender til at opbevare dine data i, skal du kontakte:
Kija-Design
Att.: Karsten Jakobsen
Niels Finsensvej 7
7100 Vejle
Telefon: +45 5050 9500
Mail: info@kija-design.dk

Klage
Ønsker du at klage over vores opbevaring af dine personlige informationer, kan dette foregå ved henvendelse til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine klagemuligheder som borger på www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder/
Du finder blanketter og formularer til anmeldelser på www.datatilsynet.dk/media/6930/klage-til-datatilsynet.pdf.

Ændringer i persondatapolitikken
Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg/køb på kija-design.dk.
-----

Cookiepolitk

(senest opdateret 2021.01.19)

Accept af cookies

Når du benytter webshoppen kija-design.dk accepterer du, at webshoppen bruger cookies.

Hvad er en cookie
En cookie er en lille tekstfil, som webshoppen lægger på den PC/enhed, du bruger til at læse vores hjemmeside med. Filen indeholder ingen eksekverbar programkode, hvorfor cookies ikke kan indeholde hverken virus, ransomware eller anden skadelig software.

Hvad sker der, hvis du sletter vores cookies
Cookies er nødvendige for at få webshoppen til at fungere. De hjælper desuden med at få overblik over dit besøg i webshoppen, så vi løbende kan optimere og målrette shoppen til dine behov og interesser. Cookies gemmer, hvad du har lagt i indkøbskurven, så du evt. senere kan vende tilbage til webshoppen og fortsætte dine indkøb. Cookies husker derfor også, at du tidligere har besøgt webshoppen og de indstillinger, du gerne vil have i webshoppen. Sletter du vores cookies virker de nævnte funktioner ikke korrekt eller slet ikke.

Webshoppens cookies
Nedenfor har vi beskrevet, hvilke typer cookies, der findes ifølge opdelingen i Cookie-loven.

1. Nødvendige cookies
Sådanne cookies bruges til at få webshoppen til at fungere korrekt. Det kan f.eks. være en cookie, som holder styr på, hvad du har kommet i din indkøbskurv.

2. Præference cookies
Sådanne cookies bruges til at sikre, at du får en god oplevelse, når du besøger kija-design.dk. Det er f.eks. dit valg af land, men også andre ting, som gør det nemmere at bruge webshoppen. Vi indsamler ingen personlige oplysninger, som kan identificere dig som person.

3. Drifts- og optimeringscookies
Sådanne cookies anvendes til driften af webshoppen. Det kan f.eks. være optælling af besøgende og andre informationer, der kan bruges til analyse. De kan også anvendes til administration af spørgeskemaer. Sådanne cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte kunde. Vi bruger Google Analytics for at ananlysere, hvordan vores kunder anvender webshoppen.

4. Marketing - anonym tracking på tværs af webshoppen
Sådanne cookies anvendes til at følge vores kunder på tværs af deres beøg på webshoppen. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver enkelt kunde har foretaget eller hvilke sider, kunden har besøgt. Sådanne cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte kunde, eller som indeholder specifik information  om kunden. Kun anonyme data om kunden vil blive delt med 3. part.

5. Marketing - målrettet annoncering
Sådanne cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information kan bruges til at vise individualiseret marketing indhold f.eks. bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold. Kija-design.dk anvender ikke sådanne cookies.

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser eller sletter cookies fra webshoppen, vil du opleve, at webshoppen ikke fungerer optimalt, og måske vil der være funktioner, som slet ikke virker.

Sletning af tidligere accepterede cookies
Cookies kan til enhver tid slettes. Hvordan du sletter en eller alle cookies på din PC/enhed afhænger af, hvilken browser, du anvender. Bruger du flere browsere, skal du huske at slette cookies i dem alle.
-----